Workshop de fotografie tip portret

 FOTOGRAFUL JUNIOR

... de la "deținător" de aparat foto la "fotograf" începător

24 - 25 august 2019

Scopul acestui workshop de fotografie este acela de a intelege modul de functionare al unui aparat foto modern, componentele principale ale acestuia și cel mai important, folosirea aparatului de fotografiat in cel mai creativ mod posibil, modul MANUAL care conferă controlul total asupra rezultatului final. La finalul workshop-ului fiecare participanți poate realiza o fotografie pe film sau digitală tip portret intr-un mod 100% unic si creativ. 

Acest workshop de fotografie este destinat tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 12 si 18 ani care doresc sa invețe fotografie ca un hobby sau chiar se gândesc serios a urma o carieră in fotografie. Workshop-ul se desfasoara pe perioda a doua zile. Masa de prânz si băuturile răcoritoare pe parcursul acestui workshop sunt incluse in preț. Toate fotografiile facute de catre participanți la acest curs pot fi folosite pentru portfoliu propriu. 

Toți participanții vor primi din parte organizatorului o diplomă de absolvire a cursului de fotografie - Fotograful junior -

Programul acestui workshop

       Partea teoretica - 24 august 2019 

  • Istoria fotografiei - camera obscura

  • Componentele unui aparat foto

  • Clasificarea aparatelor foto

  • Cum ia naștere o fotografie

  • Ce este un portret si cum încadrăm 

  • Moduri ale aparatului foto de a fotografia

  • Aprofundare in folosirea aparatului de fotografiat in modul MANUAL (M)

           -obturator, diafragmă, timp de expunere, sensibilitate ISO, etc...

  • Componenta principală - LUMINA

          -pauza de prânz va fi între orele 13:00 si 14:00

       Partea practică - 25 august 2019 

  • Partea I - Realizarea de portret cu ajutorul luminii naturale 

In prima parte a zilei avand la dispozitie un fotomodel vom pune in practica diferite technici de a fotografia cu ajutorul luminii naturale. Vom realiza doua pana la trei set-uri unde vom putea compune diferite situatii de lumină.

  • Partea II - Realizarea de portret cu ajutorul luminii naturale plus un bliț

In cea de a doua parte a zilei vom introduce in set si un mini-bliț, un simplu si ieftin bliț extern. Acesta NU va fi montat pe camera asa cum poate vă este cunoscut, ci va fi pe un stativ si va fi comandat wireless. De-a lungul sesiunii vom ajusta pozitia acestui bliț si vom observa schimbarile aduse. La final vom discuta împreună fotografiile facute in timpul workshopului. 

          -pauza va fi între orele 12:00 si 14:00 si este impărțită precum urmeaza, 12:00 si 13:00 prânzul iar între orele 13:00 si 14:00 vom avea ca invitat un medic/asistent care va explica technici generale de prim-ajutor, informatii foarte importante atat pentru copii cat si pentru adulti.

Mod de desfăşurare şi durată:

 

Acest workshop de fotografie durează doua zile si se desfășoara in perioada 24-25 august 2019 incepand cu ora 10:00 până la ora 17:00
Numărul de cursanți este de maxim 12 persoane si minim 3 persoane. Partea teoretică se va desfășura în incinta birourilor firmei TOTAL NSA din Sibiu iar partea practică va avea loc intr-o locatie in aer liber. In cazul puțin probabil in care vremea va fi nefavorabilă proba practică o vom susține într-un spațiu acoperit.

 

Condiții minime de acces la workshop:

Cursanții trebuie să aibă între 12 si 18 ani și să dețina un aparat foto DSLR sau mirrorless !!

 si cel puțin un card de memorie (minim 16GB !) 

Înscriere:

Pentru înscrierea la acest workshop este necesară completarea formularului de înscriere din josul pagini.
Pentru confirmarea înscrierii este necesară achitarea integrală a taxei  de participare.

Locurile se ocupă în ordinea achitării taxei de participare.


 

Costuri:

Acest workshop de fotografie costă 475 RON  si se plateste intergral.  5% de la fiecare înscriere se donează catre copii de la  Kinderbauernhof din Rusciori Nr. 98 Sibiu 

Pentru confirmarea înscrierii, este necesara achitarea taxei de participare înainte de începerea workshop-ului pâna la data de 23 august prin numerar, direct la sediul firmei. Adresa și restul de detalii o să o primiți în Email-ul de confirmare a înscrierii la acest workshop.

În cazul în care din anumite motive nu mai puteti participa la workshop după achitarea taxei, dacă anunțați cu minim o săptamană înainte de începerea cursului, veți primi înapoi întegral banii achitați.
În cazul în care ma anunțați într-un termen mai scurt de o săptamană sau mai rău, în prima zi de curs,  taxa workshop-ului nu se restituie.
Ca sa nu pierdeți suma achitată vă puteți prezenta la următoarea sesiune de cursuri cu condiția să precizați acest lucru in scris la adresa de email support@caty-image.com

Prânzul ne va fi asigurat de Pizzeria Casa-Romană care ne va pune la dispoziție diferite sortimente de Pizza iar băuturile răcoritoare ne stau la dispoziție pe toata perioada worksop-ului. Toate acestea sunt incluse în prețul workshop-ului.

ATENTIE !!- persoanele alergice la diferite ingreditente trebuie sa menționeze aces lucru in momentul completarii formularului de inscriere. 

Pentru întrebari referitoare la acest workshop vă stăm la dipozitie prin intermediul E-mail:  support@caty-image.com  sau telefonic la nr:  0770-904 789

Cei dintre voi care nu dețineți un aparat foto si doriți să achiziționați unul dar nu știți exact care și ce fel de aparat, va pot îndruma cu sfaturi care va pot ajuta la o achiziție potrivită stilului vostru si asta fară a arunca banii pe fereastra pentru aparate foto extrem de scumpe. Desigur nu vă îndrum catre anumite firme producatoare ci va fac cunoscut detalii de care trebuie ținut cont in momentul achiziționării si asta gratuit desigur. 

Formular pentru înscriere Workshop fotografie portret
Fotograful junior

Kontakt

Catalin Bulea -Fotograf

+49(0) 152-591 096 86

cb@caty-image.com

Legal

Datenschutz

Impressum

AGB's

Für Kunden

Mietglied & Partners

Fotostudio

Röntgenstraße  1

73730 Esslingen Zell

+49 (0) 152 591 096 86

© Catalin Bulea  2009-2019  all rights reserved